12 oct 2010

Taula per a la Reflexió en Educació Social (TRES)

Iniciem el curs 2010-2011

La proposta per aquesta primera sessió és reprendre l'activitat del curs passat, recollint algunes de les idees ja treballades, però no esgotades, en relació a allò que significa per a les pràctiques d'educació social les noves construccions i modalitats del llaç social.
Assistim a un progressiu canvi on les relacions educatives, la pèrdua de referències i les desorientacions que caracteritzen l’època actual, incideixen en allò que ofertem com a professionals, en les nostres finalitats, en la forma de concebre la nostra funció,... Per tal deconstruir i detectar les tensions d'aquestes qüestions (i d'altres) amb el fet educatiu, l'Elena Arrieta ha realitzat una tasca de recull dels textos, casos i aportacions del curs passat. A partir d'aquí, la proposta de lasessió és delimitar noves formes de seguir endinsant-nos i profunditzar enaquests temes.
Us esperem, doncs, el proper 15 d'octubre de 2010 a les 19:00 h. a la Biblioteca Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat (Av. de Josep Tarradellas i Joan, 44, 08901 L'Hospitalet de Llobregat) Telefon: 93260 2484Transports: Metro L1: Torrassa
Més informació: www.greseduca.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario